Enkelte grupper vil bli fakturert ved koronatesting

Klikk for stort bildeRåde kommune vil fra 25.01.2021 fakturere for tester som blir pålagt enkelte grupper og privatpersoner.

Fakturering av tester for følgende tilfeller:

1. Utenlandske arbeidstakere som i henhold til covid-19-forskriften kan gis unntak fra innreisekarantene ved covid-testing.
  2. Personer som møter krav om covid-testing fra sin arbeidsgiver, idrettsklubb, interesseorganisasjon, eller lignende, som går utover Folkehelseinstituttets retningslinjer.
  3. Personer som må testes i forbindelse med utenlandsreiser.

Organisasjonen, idrettslaget, arbeidsgiver eller den det gjelder nevnt i punktene 1, 2 og 3 over, tar kontakt med vår teststasjon på telefon 40404919, tastevalg 4,  senest ett døgn før testing skal gjennomføres.

Testsenteret  vil tildele tidspunkt for testing, og gjennomføre testing til avtalt tidspunkt. Hvis en person tester positivt for covid-19, vil testsenteret kontakte den det gjelder og gå i gang med smitteoppsporing.

Råde kommune vil fakturere oppdragsgiver kr. 500 per test.