Flex tilbudet i Råde er endret fra 4. mars

Heretter vil Flex-bussen kjøre faste ruter til faste rutetider.

Åpen Flex markedsføres i dag som fri bestilling fra adresse til adresse i Råde kommune, men dette har vist seg vanskelig å få til.

Dessverre har vi fått en del tilbakemeldinger om at det er lang ventetid på Flex-bussen, og at det ofte er få passasjerer per tur.

Det er mange som ønsker å bestille transport til bestemte tider, men som ikke får mulighet til dette siden Flex-bussen allerede er bestilt av andre. Dette har ført til frustrasjon og negative opplevelser for mange.

Vårt mål er å lage et best mulig Flex-tilbud i Råde, og for at vi skal gjøre det er vi helt avhengig av å lytte til tilbakemeldinger fra passasjerene.

Fra mandag 4. mars kommer derfor Flex-bussen til å kjøre faste ruter til faste rutetider i Råde kommune, men du blir fremdeles hentet hjemme.

Målet er at tilbudet skal bli mye bedre enn i dag, og at vi ikke lover mer enn vi kan holde

Mer informasjon finner du ved å trykke på lenken her

Fant du det du lette etter?