Grunnkurs i bedriftsetablering og bedriftskommunikasjon

Bilde av 5 business-personer stående i arbeid litt svak med billedtekst - Klikk for stort bildeMosseregionen - en av Norges mest attraktive region. Nærhet til alt

Har du en forretningsidé du ønsker å utforske? Er du nysgjerrig på hva som skal til for å lykkes med å starte egen virksomhet? For deg som vil starte noe eget arrangerer Mosseregionens Næringsutvikling gratis grunnkurs i bedriftsetablering!

De har også gratis kurs hvor du lære mer om premisser for kommunikasjon, nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier og søkemotormarkedsføring for oppstartsbedrifter? 

16 mars. Grunnkurs i etablering

Lenke til Grunnkurs i etablering 
Grunnkurs i etablering retter seg mot personer som har, eller som vurderer å etablere egen bedrift. Deltagerne får en innføring i de viktigste temaene om oppstartsprosessen og en introduksjon i hvordan du skal sette opp et verdiforslag og utvikle en egen forretningsmodell og hvordan du kan teste din idé i markedet. I tillegg så får du en innføring i formaliteter som valg av selskapsform, og viktige regler rundt skatter og avgifter. 

17. mars. Kurs i markedsføring

Lenke til Kurs i markedsføring:
Kurs i markedsføring gir en innføring i viktige prinsipper for god kommunikasjon og markedsføring på nett og i sosiale medier. Vi tar for oss plattformer som nettsider, Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok og hvordan du bør gå frem for å markedsføre din bedrift i de ulike kanalene.