Kaster du frimerker?

Dine brukte frimerker kan bli til gode tiltak for funksjonshemmede barn og unge.

For over 90 år siden startet Postmester Ditlef Frantzen innsamling av brukte frimerker i Nesbyen, til inntekt for tuberkulosearbeidet blant barn og unge i Norge. Frimerkebutikken fikk etter hvert navnet TUBFRIM og har siden oppstarten delt ut over 23 millioner kroner til barn og unge i Norge. Det har i løpet av disse 90 årene blitt samlet inn over 600 tonn med brukte frimerker, som er solgt videre til frimerkesamlere over hele verden.

Til tross for betydelig nedgang i bruk av frimerker, har TUBFRIM i 2019 igjen gleden av å kunne dele ut kr 650.000,- til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose.

Tildeling av midler

Søknadsfrist for tildeling av TUBFRIM-midler året 2019, er 15. mars 2019, og innkommende søknader vil bli behandlet våren 2019.

Stor takk

Daglig mottar TUBFRIM hundrevis av brev med frimerker fra skoler, bedrifter, privatpersoner, stat og kommuner. TUBFRIM vil gjerne rette en STOR TAKK til alle som samler frimerker. Uten dere ville de ikke kunne dele ut så store midler hvert år.

Samler inn mer enn bare frimerker

I tillegg til frimerker, frimerkesamlinger og album, samler TUBFRIM inn alle typer kort, så som julekort, stedkort og prospektkort, brukte og ubrukte.

Klikk for stort bilde Hvordan kan du hjelpe?

Det er viktigere enn noen gang å ta vare på frimerker og hvis du har mulighet til å sende de til TUBFRIM, Postboks 1, 3541 Nesbyen, hadde dette vært til stor hjelp. Har du bare 5 frimerker tar TUBFRIM gjerne imot disse også. Den største konkurrenten for TUBFRIM er SØPPELKASSEN. Kast ikke brukte frimerker. Du kan også levere frimerker i postkassen merket TUBFRIM som du finner inne på Rådhuset (under oppussingsperioden er postkassen plasser på gulvet, men den vil få sin plass etter oppussing.)

Organisasjonen Sons of Norway i USA har gjennom mange ti-talls år støttet TUBFRIM med betydelig mengde frimerker. Dette skjer i samarbeid med Sjømannskirkene og DSV Air&Sea som besørger transport fra USA. TUSEN HJERTELIG TAKK.

Web-side: www.tubfrim.no
E-post:  tubfrim@tubfrim.no
Postadr: Postboks 1, 3541 Nesbyen.
Telefon:  +47 3207 1094

Fant du det du lette etter?