Kontakttelefon for koronavaksinen

Klikk for stort bildeBildet er tatt av Firmbee fra Pixabay Råde kommune har fra 18.01.2021 opprettet en kontakttelefon for de som kunne trenge å ha kontakt med kommunen når det gjelder koronavaksine.

Telefonummeret er: 477 77 405

Åpningstider på kontakttelefonen:
Hverdager fra kl. 12.00 -14.00

Alle vil få tilbud om koronavaksine etter prioritert rekkefølge

Kommunen holder nå på å kontakte eldre over 85 år. Ikke alle vil bli kontaktet samme uke da vakisneringen vil foregå over flere uker.

Du blir informert
Vi vil informere om når vi starter på eldre på 75 -85 år og deretter de over 65 år

Fastlege i annen kommune
Råde kommune har ansvaret for å vaksinere egne innbyggere. Noen innbyggere har fastlege i andre kommuner. Kommunene samarbeider om å gi hverandre beskjed om hvem som i risikogruppe og skal prioriteres etter vurdering fra fastlegene.

Langtidsopphold i Råde kommune
Har du fast langtidsopphold i Råde kommune, men er folkeregistrert et annet sted, kan det være du skal vaksineres i Råde. Ta i så fall kontakt med kommunen, så finner vi en løsning på dette.

Prioritert rekkefølge:

1. Beboere i sykehjem
  2. Alder 85 år og eldre
  3. Alder 75-84 år
  4. Alder 65-74 år
    og samtidig personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp
  5. Alder 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander
  6. Alder 45-54 år med underliggende sykdommer/tilstander
  7. Alder 18-44 år med underliggende sykdommer/tilstander
  8. Alder 55-64 år
  9. Alder 45-54 år

NB Det er ikke nødvendig å kontakte kommunen eller fastlege for å sette seg på venteliste.

Oppdater kontaktinformasjon

Her kan du sjekke om du er registrert med riktig kontaktinformasjon: norge.no/oppdater-kontaktinformasjon

Mer informasjon om koronavaksine:

Folkehelseinstituttets nettside: https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/