«Matkasser» til innbyggere som trenger litt hjelp i Råde

Klikk for stort bildeKjære innbygger i Råde kommune.
Jul ble det i år også, litt annerledes enn vi ønsker oss, men det blir bra til slutt.

Tiden går fort til nyttårsaften og brått er det januar. For mange har det vært noen tøffe og uforutsigbare måneder og kanskje er akkurat desember og januar de månedene økonomien ikke strekker til.

I kommunestyremøte 10. desember ble det bevilget 150.000,- til Råde Røde Kors til innkjøp av «matkasser» til innbyggere i Råde Kommune som trenger litt hjelp de neste ukene.

Vi erkjenner at dette er en oppgave vi skal ta på største alvor, men for å få det til må vi få vite hvem som trenger bistand.

Ønsker du «matkasse» eller kjenner du noen som kunne ha behov for en «matkasse»?

Send helst en e-post til leder av Råde Røde Kors; anders.lervold.01@rodekors.org
Har du ikke e-post kan du sende melding til 97527362.
Merk at Råde Røde Kors driftes av frivillige og at vi har taushetsplikt.