Nå kan drømmelekeplassen bli virkelighet!

Illustrasjonsbilde: gutt på lekeplass sittende på. Gutten smiler. - Klikk for stort bildeGutt på lekeplass Pexels.com

For tredje år på rad har du nå mulighet til å motta støtte til lekeplassen dere drømmer om via Trigonorfondet. Fondet ble opprettet for å hjelpe gode prosjekter i hele landet til å bli enda bedre og for å - som alt annet vi gjør - komme barna til gode.

Hva er Trignorfondet?

Har du en idé til en trygg og spennende lekeplass, kan 2023 være året den blir til virkelighet! Fondet er åpent for alle som kan tenkes å bygge en lekeplass. Både velforeninger, borettslag, frivillige organisasjoner, bedrifter, barnehager og skoler kan søke støtte fra Trigonorfondet.

Les mer om Trignorfondet og søk støtte.

Hvem kan søke?

Vi stiller noen få og enkle krav til søkerne våre: Lekeplassen må være klar til å realiseres senest ett år fra søknaden sendes inn, og prosjektet må ha egne midler fra før. For at flest mulig skal få en del av fondet, vil vi at egne midler utgjør minimum 75 prosent av totalbudsjettet.

  • Du ønsker å gjøre lekeplassen ENDA bedre
  • Egne midler utgjør 75% av totalbudsjettet
  • Prosjektet er gjennomtenkt og godt planlagt
  • Lekeplassen skal bygges innen ett år

Hva må jeg inkludere i søknaden?

For å bli valgt ut, trenger vi å vite mest mulig om prosjektet ditt. Har du en detaljert plan, øker sjansene dine for å motta støtte.

Hvor mye kan jeg søke om?

Du søker ikke om en sum, men får tildelt midler basert på planen og totalbudsjettet dere sender inn.

Blir du valgt ut bistår vi dessuten med prosjektering, planlegging og tegning av den nye lekeplassen! På denne siden finner du søknadsskjemaet og all informasjonen du trenger for å lage en god søknad. I tilegg kan du la deg inspirere av tidligere prosjekter.

Les mer om Trignorfondet og søk støtte.

Kan jeg søke støtte andre steder?

Selvfølgelig! Vi anbefaler alle som søker Trigonorfondet om å samtidig søke støtte fra andre aktører. Forslag til andre støtteordninger.