Regjeringen med plan for gjenåpning av Norge steg for steg

Klikk for stort bildeTakket være vår felles innsats siden mars har vi fått smittespredningen under kontroll. Derfor kan vi nå over tid lette på de strenge tiltakene. Målet er at flest mulig aktiviteter og virksomheter som har vært stengt, kan åpne før sommeren. Dette forutsetter at vi fortsatt har kontroll på smittesituasjonen, sa statsminister Erna Solberg 7. mai.

Regjeringen la 7. mai frem planer som gradvis letter på de strenge koronatiltakene. Dette inkluderer bl.a. skoler, idrett, arrangementer, arbeidsplassen, kjøreskoler, fornøyelsesparker mm.

Les mer på regjeringen.no om endringene av koronatiltakene:

Veien videre i Råde

Vi kommer til å legge ut mer informasjon de neste dagene om hva dette vil si for Rådesamfunnet. Allerede i morgen fredag 8. mai vil vi komme med mer informasjon om oppstart av 5.-7. klasse og ungdomsskolen. Følg med på vår hjemmeside og Facebookside.