Stolpejakten har startet i Råde

Klikk for stort bildeNå kan du gå på stolpejakt i kommunen vår.

26.03.2021 startet stolpejaktsesongen for første gang i Råde kommune og du kan finne 50 stolper med ulik vanskelighetsgrad. Klarer du  du alle?

Du velger selv hvor mange stolper du finner. Uansett, det er artig å ha oversikten over hvordan man ligger an! Dette gjøres ved å registrere stolpene, enten elektronisk med app eller via vår nettportal, eller manuelt ved å fylle inn direkte på kartet.

Hva er Stolpejakten?

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Stolpebesøk kan registreres på papir, nettsiden eller via appen vår. Vi tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne. Se video på Youtube for mer om Stolpejakten.

Vil du vite mer?

Les mer om Stolpejakten

Noen tips for dere som bruker appen Stolpejakten :

• Viktig at man oppdaterer appen til siste versjon (9.0.5) Dette gjøres i App store og på Google play, avhengig av type telefon.
  • Husk også å laste ned orienteringskartet som kalles Offline-kart i appen. Da får du et kart som det er lettere å orientere etter når man tar stolpene i skogen.
  • Kan også anbefale å huke av på "vis min posisjon på kart" under innstillinger. Da vil man kunne se hvor man er på kartet "live". Fint for en som ikke er så stødig på å orientere.

Paprikart

For de som liker å gå med papirkart i hånden, kan man finne kart for nedlastning på OK MOSS sine stolpejaktsider: https://www.ok-moss.no/p/57346/stolpejakten-i-rade eller på sidene til stolpejakten.no

Hvor er stolpene?