Uforpliktende telefonveiledning til voksne som opplever vold

Klikk for stort bildeIsolasjonen som korona-situasjonen medfører kan være vanskelig og krevende for mange. Derfor tilbyr Moss, Råde og Våler kommuner uforpliktende telefonveiledning til voksne som opplever vold.

Lever du selv i en utrygg situasjon hjemme? Eller er du redd for at en sårbar voksen utsettes for vold eller overgrep?

Ønsker du å snakke med noen om dette? Ta kontakt med TryggEST.

• 940 14 331 - TryggEst-koordinator svarer på telefonen mandag - fredag mellom kl. 10.00-12.00
  • 69 25 05 50 - Krisesenters døgnåpne telefon.
  • epost: tryggest@moss.kommune.no

Mange som lever med vold og overgrep kan oppleve ekstra usikkerhet og at presset øker i disse dager, og mange har behov for noen å snakke med. Særlig sårbare grupper, som eldre, mennesker med nedsatt funksjonsevne, psykisk og fysisk syke m.fl. kan være ekstra utsatt når de nå står helt uten et nettverk.

De tre kommunene i Mosseregionen; Moss, Råde og Våler, tilbyr muligheten for en uforpliktende samtale på telefonen til TryggEst-prosjektet. TryggEst er et vern for sårbare voksne som opplever ulike former for vold. De som har en bekymring på vegne av andre kan også ringe for å få råd og veiledning.