Velkommen til skolestart

Klikk for stort bildeRåde kommune ønsker alle skoleelever velkommen til skolestart mandag 17.august.

Vi ønsker spesielt årets nye førstetrinnselever velkommen til oss, og gleder oss til møte alle dere andre igjen etter sommerferien.

Skolene i Råde har følgende oppmøtetider:

Spetalen skole:

1.trinn: kl 09.00

2-7.trinn: kl 8.10

Karlshus skole:

1.trinn: kl 09.00

2-7.trinn: kl 08.30

Råde ungdomsskole:

Felles skolestart for alle elever kl 08.29

Til foreldre i årets førstetrinn

Foreldre og barn vil som normalt bli tatt imot i skolegården.

Etter mottakelse og opprop blir elevene med sine lærere og skolens ledelse inn i skolebygget.

På grunn av Koronasituasjonen vil vi be foreldrene så langt som mulig å unngå å bli med inn sammen med elevene.

Rektorene gir nærmere informasjon på mandag.

Skoleskyss

Retningslinjer fra Utdanningsdirektoratet beskriver at bruk av offentlig transport til og fra skolen kan gjennomføres, men at det bør begrenses der det er mulig.

De elever som må benytte seg av buss, må så langt der er mulig holde god avstand til hverandre og unngå kontakt ansikt til ansikt. Husk også på å holde avstand mens dere venter på bussen.

Råde kommune oppfordrer alle som har mulighet til å gå og sykle til skolen, og eventuelt skysses av foresatte der det er mulig å tilpasse for familiene.