Vi er gode sammen

Klikk for stort bildeSkjermdump fra Kommunal RapportRåde kommune "Har glitrende framgang i flere sektorer", het artikkelen som nettopp har stått i Kommunal Rapport.

Kommunal rapport sin beskrivelse av Råde kommune i kommunebarometeret, er at vi har en glitrende fremgang i flere sektorer.

Rådmann Inger K. SkarphoKlikk for stort bildeSkjermdump fra Kommunal Rapport lt Fjeld fremhever det gode samarbeidet mellom politikere og administrasjonen, hvor det jobbes mot felles mål.

Dette er også en viktig bekreftelse til oss alle at samhandling og godt arbeid i fra både den enkelte politiker, ledelse og medarbeider har lagt grunnlaget for å skape denne fremgangen. De valgene vi har tatt for Råde kommune de siste årene gir resultater, sier rådmannen.

Vi i Råde har et motto: Snakker vi sammen skaper vi sammen.

Hva er Kommunebarometer

Kommunebarometeret (KB) er en måling som publiseres av Kommunal Rapport hvert år, og er en sammenligning av landets kommuner. Kommunene måles på til sammen 151 nøkkeltall innen 12 ulike sektorer – blant annet grunnskole, helse, pleie og omsorg, barnehage, barnehage og økonomi.

Artig fakta
Bildet av Rådhuset i Kommunal Rapport er tatt av en av Råde kommunes ansatte Lars Erik Thoresen