Vi trenger deg til koronarelatert arbeid i Råde kommune!

freeimages.com Vi søker personer til koronarelatert arbeid til et hyggelig arbeidsmiljø i Råde kommune, hvor du blir en del av et dyktig team! Er du permittert, student, pensjonist, jobber deltid eller har ekstra arbeidskapasitet oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi trenger deg!

Vi har behov for personell til følgende arbeidsoppgaver:

• Smittesporere, Utføre smitteoppsporing av personer med kjent korona-smitte pr. telefon, herunder oppfølging av nærkontakter, svare på henvendelser, vurdering av karantene-kriterier
  • Testing på teststasjonen; utføre hurtig Antigen og PCR testing, journalføring av kontakt, timebestilling, samt registrere testresultat på Helsenorge og i koronasertifikatet
  • Pakking og utlevering av hurtigtester
  • Vaksinatører - vaksinasjon - krav om vaksinekompetanse
  • Observatør/sekretær på vaksinering - ansvarlig for timebestilling og fortløpende registrering av helseinformasjon inn i journalsystem
  • Helsehus, hjemmesykepleien – ekstravakter, hjelp til oppgaver i hjemmet

Er du utdannet i en helsefaglig retning ønsker vi gjerne at du tar kontakt, men vi oppfordrer også andre til å melde sin interesse. Kanskje du er pensjonist, permittert eller student og ønsker å jobbe litt ekstra?
www.pixabay.com

Vi trenger deg som

• ønsker å bidra til å gjøre en forskjell
  • er en positiv og fleksibel som person og som kan bidra der det trengs
  • er en utadvendt og glad i arbeid med mennesker
  • har gode kunnskaper i norsk både skriftlig og muntlig (evt. annet skandinavisk språk)
  • er fullvaksinert
  • har vaksinasjonskompetanse - NB! Gjelder kun vaksinatører

Turnus: dag og kveld, samt helg
Stillingsgrad: etter behov og smittesituasjonen
Oppstart: snarest
Varighet: etter avtale og avhengig av smittesituasjonen

Fyll ut skjema her eller ta kontakt med HR-rådgiver Roar Nordtug (480 97 410) eller Marianne Wichstrøm Nielsen (400 31 631) for mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!

OBS! For pensjonister

Regjeringen forlenger unntak fra avkortingsreglene for pensjonert helsepersonell, som betyr at pensjonert personell kan jobbe i helsetjenesten uten å tape pensjon. Les mer på Regjeringens side her