Du bruker Internet Explorer 8.

Vi støtter dessverre ikke denne nettleseren. Installer en nyere versjon eller bruk en annen nettleser som f.eks. Google Chrome. Dersom du bruker Internet Explorer 8 på en jobb-pc, anbefaler vi at du kontakter bedriftens IT-ansvarlige.

I går tok elevene ved Karlshus skole i bruk det nye skolebygget

Klipping av snor av ordfører og Jorund Helene Hermansen.JPG - Klikk for stort bilde

Elevene på Karlshus skole hadde åpning av nye Karlshus skole i går. Elevene hadde en gledefylt seremoni i gymsalen med musikk og sang fra elever og lærere. Lederen Jorunn Helene Hermansen og nestlederen Anne Grete Tofteberg i elevrådet holdt en flott åpningstale. Inger Fjeld og René Rafshol ga utrykk for at elvene med denne åpningsfesten ga en god start på dagen. Det å kunne se elevene glede seg til å ta i bruk de nye klasseromene, er en stor glede for oss alle. Gratulerer med nytt og flott skolebygg. Det er elever fra 4.-7. klasse som har klasserom i nye Karlshus skolebygg. Snorklipping ble utført av ordfører René Rafshol og Jorunn Helene Hermansen.

 Rektor og Elev.JPG - Klikk for stort bilde

I går ble det også utdelt en spesiell pris av rektor Thomas Mathisen. Prisen gikk til Johan Casper Dyrø Waag i forbindelse med å bry seg om sine medelever. Ingen elever skal føle seg utenfor, alle skal være inklundert. Det er fint å se og høre at elever tar vare på hverandre.  

Publisert av Kristin Tønnesen. Sist endret 11.04.2018
Login for redigering