Velkommen til Råde kommunale kulturskole!

GLEDE - OPPLEVELSE - KUNNSKAP

I FELLESSKAP


Når barna / ungdommene tas opp som elever ved kulturskolen, får dere opprettet et eget område i kulturskolens web-baserte administrasjonsverktøy. Her kan dere oppdatere personalia, kommunisere med lærere og andre elever, se timeplanen deres, søke om opptak til andre av våre tilbud, med mer. Skal dere si opp plassen, må dette også gjøres herfra. Programmet heter SpeedAdmin og leveres av det danske firmaet Speedware.

Søk om plass, ved å velge "Søknad" i menyen til venstre.

Innlogging for eksisterende elever kan gjøres under menyelementet "SpeedAdmin", som dere også finner i venstre meny.

Publisert av Børge Sandal. Sist endret 11.07.2018
Kulturskolen - nyheter
Publisert 18.08.2018
PianoAnxiety.gif

Kulturskolen ønsker elever og foresatte velkommen til nytt undervisningsår. Vi starter tradisjonen tro opp med elev -og foresattmøte, mandag 20. august kl. 18.00 i aulaen på ungdomsskolen. Møtet avsluttes med at elever og foresatte avtaler tid for time med den enkelte lærer. Foresatte som ikke kan møte, bør sende en stedfordtreder, da elever som ikke er representert ,vil få tildelt time på lærerens gjenstående ledige tid på timeplanen.

Vel møtt!

Publisert 18.08.2018
gitar.jpg

Kulturskolen har noe ledig kapasitet på enkelte instrumenter/grupper. Søk nå og sikre deg en plass!!

Publisert 07.07.2018
ID-porten

 

Nå kan dere også logge på «SpeedAdmin» via ID-porten. ID-porten er kun for pålogging som foresatt. De foresatte som står oppført som betalere kan logge direkte på. Øvrige foresatte må først sørge for å være registrert med fødselsdato og epostadresse under fanen «Foresatte». Deretter; logg på, på vanlig måte, med brukernavn (den foresattes fødselsdato 6 siffer), og passord. Når dere er inne, åpne nedtrekkslisten under navnet deres øverst til høyre, velg «Mine stamdata». Nå kan dere klikke på «Bind konto» med ID-porten, til høyre i bildet.

Kontaktinformasjon

Råde kommunale kulturskole
c/o Råde ungdomsskole Idrettsveien 30
1640 Råde
E-post : kulturskolen@rade.kommune.no
Telefon
: 69 29 40 36
Mandager
09.00 - 13.00
(Kulturskole adm.)
-
69 29 52 00
(Sentralbord u.skole)

 
 
 
Login for redigering