Ene tunnelløpet på Norbytunellen stenges mandag 3. september

Det ene tunnelløpet på Nordbytunellen stenges mandag 3. september grunnet oppgradering, melder Statens Vegvesen i en pressemelding. Dette vil påvirke trafikk inn og ut av Østfold. Rushtrafikken inn og ut av Oslo ledes inn i det åpne tunnelløpet, mens motgående trafikk ledes inn på fylkesvei 156 Nessetveien. Oppgraderingen vil pågå i ca 2 måneder.

Det er heller ikke lenge til de første skipsanløpene ved Borg Havn i forbindelse med forsvarets øvelse Trident Juncture. Fra september til desember vil det være mye militær trafikk langs veiene, hovedsakelig langs E6. Dette vil også gi en økt trafikkbelastning i området.

Du kan lese mer om øvelsen Trident Juncture 2018 på Forsvarets hjemmeside: "Praktisk informasjon til befolkningen"

E6 Råde.jpg - Klikk for stort bilde

Publisert av Milly Maria Lunde. Sist endret 31.08.2018