FURULYDAGENE 2017

Furulydagene 2017 arrangeres 15.-21. oktober.

Årets program er i stor grad laget over sammen lest som tidligere.

Vi er allerede i gang med det årlige Furuly-lotteriet, hvor gevinstene i år er følgende:
Kjøkkenmaskin, el-sykkel, reisegavekort og et kunstverk av Råde-kunstner Tor-Magnus Lundeby.

Hele programmet:

Søndag15.10, kl. 11.00. Familiegudstjeneste

På Furuly v/ Per Willy Wilhemsen. Reformasjonstema: «Frelsen er ikke til salgs!» Kirkekaffe.

Mandag16.10: kl. 11.00. FORMIDDAGSTREFF, Furuly.

Anne Grete Listrøm - Klikk for stort bilde

Her kommer Anne Grete Listrøm på besøk, Råde-jente som er sokneprest på Nordstrand i Oslo. Hun har tanker om hva hennes tid i barne- og ungdomsarbeidet på Furuly har betydd for prestelivet. Furulybarnehage synger. Åresalg.

Tirsdag17.10: kl. 19.30. Unge Voksne/parkveld,

Besøk fra Barnas Plattform v/ Eunice Østby med tema: “God kommunikasjon og selvfølelse – enkle hverdagsverktøy» - noen gode og enkle ideer som kan brukes sammen med barna i ulike hverdagssituasjoner. Det blir servert god mat, pris kr. 100 pr.pers. og ikke minst tid til det sosiale. Dette er en kveld for par og enslige som foreldre, tanter eller onkler. Påmelding til menighetskontoret: epost@rade.kirken.no eller tlf. 69294030 innen fredag 13. okt.

Onsdag18.10: kl. 19.00: Råde Kirke «Kulturkveld» ved Trygve Skaug

VelkommPressebilde-3-Foto-av-Haakon-Sundbo.jpg - Klikk for stort bilde en til en koselig og lun konsertopplevelse med kjente og ukjente sanger og dikt. Etter konserten inviteres alle til Furuly! Trygve Skaug deltar og det blir en enkel severing, salg av Skaug sine cd’r og bøker og FURULYBASAREN. Forhåndssalg av billetter finner du her eller ring Furuly 69294030

Torsdag 19.10: kl. 18.30: «Det store Quiz-slaget – Rådemesteren kåres!».

Quiz-master Åge Christoffer Lundeby og Eigil Wesnes står for spørsmålene. Vi håper mange danner lag og stiller. Hvem stiller lag i år? Hvem vinner? Bli med på en morsom, lærerik og overraskende quiz-kveld – vi lover aktuelle, lette og vanskelige spørsmål! Foreninger, bedrifter, familier, vennegjenger m.m. oppfordres til å delta. Påmelding ved frammøte.

Fredag 20.10 kl.17.30: INTERNASJONAL KVELD

I samarbeid med Røde Kors og Diakoniutvalget. God og spennende mat, musikk, sang og innslag fra ulike kulturer. Hele familien, fra alle nasjonaliteter, ønskes velkommen!

Lørdag 21.10: Kl. 10 – 14.30: Markedsdag

klovn.jpg - Klikk for stort bilde

Basar, Grønn butikk, Åresalg, «FurulyKafeen». Kl. 11.00: klovnen Tonette - musikk og ansiktsmaling for barna (kr. 30). kl. 12: Hvem blir intervjuet av Marte Kari Melkerud «På benken» i år? Forskjellige aktiviteter for barna, Barne- og ungdomskantoriet. Innslag av staben. Trekning kl. 14.00.

Publisert av Milly Maria Lunde. Sist endret 09.10.2017