Spetalen er nominert til årets norske skolebygg 2018 - Bli med på avstemmingen

spetalen2018.jpg - Klikk for stort bilde

Bli med på kåring av årets norske skolebygg 2018 - avstemningen er nå åpen, og Spetalen skole i Råde kommune er nominert!

Det er så mange spennende skoler og læringsmiljøer som ble bygd og gjenoppbygd rundt om i landet i de siste årene og Nohrcon vil gjerne sette fokus på dem som har gjort det ekstra bra.

Derfor kårer Nohrcon igjen årets beste skolebygning på sin konferanse om bygging av fremtidens skole den 18. april. Siste år vant Bø skole i Hå kommune prisen "Årets skolebygg" og i år er følgende prosjekter nominert:

• Brynseng skole, Oslo kommune
  • Justvik skole, Kristiansand kommune
  • Smøla barne- og ungdomsskole, Smøla kommune
  • Spetalen skole, Råde kommune
  • Vågsøy ungdomsskole, Vågsøy kommune

Alle innkomne forslag har vært behandlet av en jury bestående av både eksperter og brukere. De nominerte forslagene er nå satt til avstemning frem til mandag den 16. april kl. 12, og du kan avgi din stemme her, hvor du kan lese om og se bildene av prosjektene:

Prisen deles ut på Nohrcons konferanse den 18. april 2018 i Oslo:

Bygging av fremtidens skole 2018

Publisert av Milly Maria Lunde. Sist endret 10.04.2018