Barnehager

Saltnes - Klikk for stort bilde

I Råde er det totalt 7 barnehager, 2 kommunale og 5 private.

Alle godkjente barnehager i Råde kommune er pedagogisk tilrettelagte virksomheter som er underlagt lov om barnehagers bestemmelser. I formålsparagrafen står det «Barn under opplæringspliktig alder skal gis gode utviklings- og aktivitetsmuligheter i nær forståelse og samarbeid med barnas hjem»

Klikk her for å endre eller søke barnehageplass(krever innlogging)

De kommunale barnehagene er knyttet til virksomhet Saltnes ( skole /SFO og Saltnes barnehage) og virksomhet Karlshus (skole /SFO og Klokkergården barnehage).Utvalg for oppvekst- og kultur er styringsorgan for de kommunale barnehagen.

Opptak til barnehagene i kommunen er samordnet og skjer administrativt i samarbeide med den enkelte barnehage. Det betyr at søknader til alle barnehagene i kommunen ( private og kommunale) skal sendes til Råde kommune. Søknadsfrist for barnehageåret er 1. mars.

Ved å klikke på lenkene kan du lese mer om barnehagene i kommunen og finne frem til nyttig informasjon, blant annet beliggenhet, antall plasser og kontaktpersoner.

Kommunale barnehager

Private barnehager

 

-Betal barnehageregningen med avtalegiro (PDF, 197 kB) !pdf

-Søknad om reduksjon av foreldrebetaling  barnehage.pdf

-Vedtekter (DOC, 35 kB) for Råde kommunes barnehager.pdf

PS. Du må ha installert programmet "Adobe Acrobat Reader" (versjon 5.0 eller senere) på din PC for å kunne laste ned, åpne og skrive ut dokumentene over.

 

 

Snarveier:

 

Eksterne linker:

 

 

Finner du ikke det du leter etter?

Publisert av Ann Cathrin Werner Olsen. Sist endret 13.02.2018