Siste nytt om koronaviruset i Råde

Klikk for stort bildeDet er registrert 1 ny smittet person i Råde. Det vil si at til sammen er det nå blitt registrert 3 personer som har blitt smittede i kommune per 30.05.2020. Den nye smittede personen er ivaretatt og nærkontakter er kontaktet.

Råde kommune følger situasjonen tett og forholder seg til Folkehelseinstituttets anbefalinger, sier kommuneoverlege Sarah Frandsen Gran.

Dette gjør Råde kommune:

Råde kommune har rutiner og planer for å håndtere utbrudd av smittsomme sykdommer, og kommunen er forberedt på at viruset kommer hit. Målet er å tilby syke god helsehjelp og forhindre at de smitter andre. Fastleger og øvrig kommunale helsetjeneste holdes løpende informert.
Spørsmål om koronavirus? På Helsenorge finner du mange svar.

30.05.2020

Informasjon om reiser og koronavirus - sprøsmål og svar
Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20. august. Et unntak gjøres for Danmark fra og med 15. juni. Mer informasjon om mulige unntak for andre nordiske og nærliggende land

Spørsmål og svar for kultur-, idretts- og frivillighetsfeltet

25.05.2020

Nasjonale tiltak
Oversikt over nasjonale tiltak innført av norske myndigheter for å håndtere koronasituasjonen.

Sviktende inntekter i kulturlivet, idretten og frivillig sektor på grunn av koronavirus. Hvilke tiltak finnes og hvor kan du henvende deg?