Ordinære åpningstider i kommunale barnehager fra 2.juni

Klikk for stort bilde

Lite smittespredning gjør det forsvarlig at en hel avdeling i barnehagen nå kan være én kohort.
Dette medfører at vi nå vil kunne innføre ordinære åpningstider i Klokkergården og Saltnes barnehager fra tirsdag 2.juni.

Vi har lave smittetall i Råde kommune, og alle våre innbyggere bidrar med å følge veiledere, regler fra statlige myndigheter, faglige råd og kommunens egne retningslinjer. Alle våre ansatte i barnehagene gjør en flott jobb og tar ett stort ansvar for å bidra til at smittevernreglene følges, og at vi nå fra 2.juni vil følge gult nivå. Med ordinær åpningstid er det viktig at vi alle fortsetter å bidra sammen for å overholde smittevernet. Jeg vil derfor oppfordre dere som har mulighet om å komme med barna så sent som mulig på morgenen og at dere henter barna så snart dere har mulighet på ettermiddagen. Det vil gi oss alle et godt grunnlag for å drive et godt smittevern gjennom hele dagen.