Ledige stillinger i Råde kommune

Det finnes flere spennende stillinger i Råde kommune. Se og søk på stillingene ved å trykke på linken under:

Se og søk på ledige stillinger her

Velkommen som jobbsøker:

Råde er en kommune med stor tilflytting og spennende utviklingsmuligheter. Råde kommune er sentralt beliggende mellom Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. Vi har ca. 7 500 innbyggere og rundt 650 ansatte. Råde ligger sentralt i Østfold og kun en times tid fra Oslo. Kommunen har flott natur og er et godt sted å bo.

Vi ønsker å rekruttere og beholde dyktige og motiverte medarbeidere for å bidra til å yte gode velferdstjenester til innbyggerne over tid. Råde kommune er en inkluderende arbeidsplass som ønsker mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet og funksjonsevne. Med verdigrunnlaget «raushet, glede og respekt» er Råde kommune en god arbeidsplass for våre ansatte.

Lykke til med jobbsøkingen!

Personvernerklæring for Råde kommune

Om søknadsprosessen

Alle søknader på stillinger sendes gjennom vårt elektroniske rekrutteringssystem. Dersom du har problemer med å søke elektronisk, ta kontakt med oppgitt kontaktperson i annonsen før søknadsfristens utløp, slik at din søknad blir tatt med i betraktning.

All relevant informasjon skal fylles ut. Attester, vitnemål og annen relevant dokumentasjon tas i tillegg med til et eventuelt intervju.

Om rekrutteringssystemet (Easycruit)

Du velger selv om du ønsker å opprette deg med brukerprofil i rekrutteringssystemet eller ikke. Ønsker du at CV-informasjon din skal forbli lagret til neste gang du skal søke, må du opprette deg en brukerprofil. Du kan også søke på stillinger uten å opprette en egen bruker, men da vil ikke CV-informasjonen din blir lagret.

Vedrørende offentlig søkerliste

Etter offentlighetsloven vil det etter søknadsfristens utløp bli utarbeidet offentlig søkerliste. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkere kan offentliggjøres, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkere vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Det skal være særskilte omstendigheter som gir grunnlag for å bli unntatt offentligheten som jobbsøker. Har du bedt om å bli unntatt offentlighet må dette begrunnes. Søkere som bes om å bli unntatt, men som ikke oppgir begrunnelse, vil ikke bli vurdert for konfidensiell behandling av sin søknad.

Spørsmål?

Har du spørsmål om utlyste stillinger i kommunen eller om søknadsprosessen, ber vi deg om å ta direkte kontakt med kontaktpersonene oppført i stillingsannonsene.