Søknder om vann, avløp, sanitær, utslipp og påslipp gjennom Entreprenørportalen

Illustrasjonsbilde av arbeidere. Det er en kvinne og en mann og de har på seg gule vester og blå beskyttelseshjelmer.  Mannen ser ned i bakken og kvinnen ser mot kameraet og smiler.  - Klikk for stort bilde

Råde kommune har tatt i bruk Entreprenørportalen til søknader om, vann-avløpsarbeid, sanitærabbonement, påslippstillatelse og utslippstillatelse.

Entreprenørportalen er en digital løsning levert av Volue (tidligere Powel). Følgende søknader skal nå kun sendes til kommunen via Entreprenørportalen:

• vann- og avløpsarbeid
  • sanitærabonnement
  • påslippstillatelser
  • utslippstillatelser

NB Søknader sendt til postmottak på gamle skjemaer, vil bli returnert med informasjon om å søke på nytt via Entreprenørportalen.

God oversikt over alle søknader til kommunen

I Entreprenørportalen skal foretaket:

• Fylle ut søknad
  • Tegne direkte inn i kartet
  • Sjekke hvordan det går med saken
  • Sende ferdigmelding

Entreprenørportalen gir foretaket en god oversikt over alle søknadene de har sendt til kommunen, om søknadene er godkjent og om ferdigmelding er levert. I tillegg vil foretaket få tilgang til kommunens vann- og avløpskart.

Slik registrerer dere foretaket

Hvis foretaket ikke allerede har bruker i Entreprenørportalen, kan dere følge lenken under for registrering. Vi oppfordrer dere til å se nøye gjennom hele hjelpevideoen før eller samtidig med at foretaket registrerer seg for tilgang til løsningen. Etter at vi har godkjent foretaket, vil dere få tilsendt en egen lenke for innlogging i løsningen.

Dersom dere allerede har en bruker, kan dere be om tilgang til Råde kommune inne i portalen.

Powel foretaksregistrering

Video: Hvordan registrere et foretak og få tilgang til Powel entreprenørportal

Har dere problemer med innlogging eller har andre spørsmål om Entreprenørportalen, ta kontakt med oss på e-post: 76c83ee4.Rade.Kommune.no@no.teams.ms