Nyheter fra Råde kommune

Ved leie av kano i Råde kommune kan du kontakte Antonio Gysell på 997 67 373.

Råde kommune kan nå tilby mer fleksible terminer for betaling av kommunale eiendomsgebyrer.
Det betyr at du kan få fakturaer fra Råde kommune hver måned, hvert kvartal, eller 1 gang pr år for din eiendom.
Dersom du har et ønske om å endre fra standarden som er fakturaer per kvartal, så ta kontakt på e-post faktura@rade.kommune.no eller på telefon 474 65 144.

I Frivillighetens år 2022 skal frivilligheten feires. Nå skal Råde kommune hedre frivilligheten, og målet er å kåre «Årets frivillige» i 2022.
For å få det til inviterer vi dere innbyggeres til å hjelpe oss med å komme med forslag på kandidater, med begrunnelse for nomineringen.

Prosjektleder Marianne M. Holm ønsker å komme i kontakt med flere som ønsker å delta og vi trenger din hjelp!

Har du lyst til å bli med oss ut. Se invitasjon her (PDF, 277 kB)

Nå kan Velforeninger søke om støtte til oppgradering av eksisterende lekeplasser. Råde kommune har satt av kr 100.000,- til dette formålet i 2022.
Den enkelte velforening kan få inntil kr 10.000,- i støtte for å gjennomføre oppgradering - alt fra lekeapparater til forskjønnelse av lekeplassområdet.

Fyll ut søknadsskjema ved å følge denne lenken:  https://www.rade.kommune.no/sd/skjema/RKO061/

Søknadskriterier:

Søknadsfrist - fredag 1. juli 2022
Dersom vi mottar søknader for mere enn kr 100 000.-, vil kommunen gjøre et utvalg av søknadene som kan få tilskudd.

Ved spørsmål kontakt :
Henriette Brattberg tlf: 479 77 496
Geir Flote tlf: 468 32 940

Двічі на рік, у січні та в червні, Цивільна оборона перевіряє системи оповіщення (сигнали повітряної тривоги), щоб перевірити їх працездатність та відремонтувати непрацююче обладнання. У середу, 8 червня, о 12.00 у всіх муніципалітетах, які мають системи оповіщення, тестуватимуть попередження «Увага всім - шукайте інформацію».

Sivilforsvaret tester flyalarmene i Norge 8. juni.
To ganger i året, i januar og i juni, tester Sivilforsvaret varslingsanleggene (flyalarmene), for å sjekke at de virker og for å reparere de som er defekte. Onsdag 8. juni klokken 12.00 tester de varselet «Viktig melding – søk informasjon», i alle kommuner som har varslingsanlegg.

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter en ny tilskuddsordning som skal legge til rette for økt deltakelse i idrett og fysisk aktivitet for alle barn og unge. Det kan gis tilskudd til prosjekter eller engangsutgifter.

Fastlege Nina Arntzen ved Sarpsborgveien legesenter slutter som fastlege 15.6.2022. Fastlege Anders Kirkerød, som har hatt deleliste med Nina Arntzen siden april 2021, vil ta over fastlegelisten på samme senter. Pasientene vil få beskjed om ny fastlege via HELFO.

Råde kommune takker for godt samarbeid over flere år, og lykke til videre.

I sommer får barna i Råde kommune mulighet til å være sosiale og ha det morsomt, samtidig som de lærer nye ting. Sommer i Råde er for barn i alder: 5-7 klasse og vil foregå i uke 25-26, 27, 31.