Lurer du på hva du kan forvente deg i samhandlingen med Råde kommune framover? Les kommunens vedtatte samhandlingsstrategi 2019- 2022 her:

Her finner du varslingsbrevet (PDF, 2 MB).

Forslagstiller / tiltakshaver er Skolt Miljøpark AS

Har du innspill til planarbeidet sendes det til plankonsulentfirma Feste NordØst as, Postboks 33, 2541 Tolga eller hb@feste.no innen 04.03.2019.

Her finner du varslingsbrevet (PDF, 3 MB)

Forslagstiller / tiltakshaver er Skolt Pukkverk AS.

Har du innspill til planarbeidet sendes det til plankonsulentfirma Feste NordØst as, Postboks 33, 2541 Tolga eller hb@feste.no innen 26.02.2019.

Som en del av anleggspolitisk program for 2018 har Kulturdepartementet satt av ekstraordinære midler til en særskilt tilskuddsordning beregnet for etablering av tilleggsarealer til idrettshaller. Slike tilleggsarealer er i Bestemmelser om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet - 2018 omtalt som aktivitetssaler.

Formålet er å tilrettelegge for at nye anleggsprosjekter skal inkludere separate aktivitetssaler i sine prosjekter for å skape større flater som er tilrettelagt for idrettslig aktivitet. I 2018 er det satt av kr. 20 000 000,- i ordningen.

Søknader med vedlegg som angitt i kriteriene sendes elektronisk til Kulturdepartementet (postmottak@kud.dep.no) og merkes "Tilskudd aktivitetssal 2019". Søknadsfrist for ordningen er 15. mars 2019 og søknadene behandles av Kulturdepartementet.

Øst politidistrikt vil fra mandag 28.01.2019 ha følgende passlokasjoner som behandler ordinære pass-søknader og nødpass:

Lillestrøm, Ski og Sarpsborg: ordinære pass-søknader og nødpass

Grensekontrolleseksjonen, Gardermoen:  kun nødpass

Saksbehandling av ordinære pass-søknader avvikles ved følgende steder med virkning fra 28.01.2019:

Eidsvoll, Ullensaker, Aurskog-Høland, Nittedal, Lørenskog og Askim

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.

9.september er det kommunestyrevalg. Nå bør partier og andre som ønsker å stille liste til valget være godt i gang med arbeidet med å lage listeforslag.
Frist for å levere inn liste til kommunestyrevalget er 1.april kl. 12.00, og denne fristen kan ikke overskrides.

Du finner all informasjon du trenger om lister og innsending av lister på våre nettsider:

Her finner du tømmekalender fra Movar

Vi har tidligere år distribuert tømmekalendere pr post til alle abonnenter i Råde. Men ikke i år, da vi nå har tømmekalender både på nettsiden vår og tilgjengelig i app. Abonnenter som ønsker papirutgave av tømmekalenderen men som ikke har mulighet til å skrive ut fra websiden vår, kan ta kontakt med oss på tlf eller e-post så sender vi til dem pr. post.

MOVAR | Org: 959 272 204 | Kjellerødveien 30 | 1580 Rygge
Telefon: (+47) 69 26 21 10 | E-post: movar@movar.no | www.movar.no

Vinterens influensautbrudd har så vidt startet. Les mer om influensa, symptomer og forholdsregler her.

Merk: Du finner sanden i strøkasser (ikke i sandhauger).

Her kan du hente strøsand til husstanden din:

• Missingmyr ved Redningsverket.
  • På andre side av veien Kiwi Saltnes (ved Saltnes Grill og Pizza).
  • Rådhuset ved biblioteket (ved skaterampen).
Fant du det du lette etter?