Bli besøkshjem/avlastningshjem

Illustrasjonsfoto av blid jente som løper i eng. Bilde hentet fra pexels.com - Klikk for stort bilde

 

Barneverntjenesten i Råde har mange tiltak for barn og unge, ett av dem er besøkshjem og avlastningshjem. Mange barn som bor hjemme hos foreldrene sine trenger et ekstra hjem de kan besøke jevnlig. Noen barn bor i fosterhjem og da er det slik at besøkshjem fungerer som avlastning for fosterforeldre.

Barneverntjenesten i Råde søker etter familier/ par/ enslige med og uten barn eller besteforeldre som kan ha besøk av ett eller to barn en helg per måned og kanskje noe utvidet i forbindelse med ferier.

Besøkshjemmet/ avlastningshjemmet skal være et trygt og hyggelig sted der barn kan være en del av det vanlige familielivet. Akkurat nå er det flere barn i Råde som trenger et besøkshjem eller avlastningshjem.

Vi ønsker deg/ dere som vil bidra til å gi et barn en bedre hverdag, Du trenger ingen formell kompetanse som besøkshjem/ avlastningshjem. Det viktigste er at du/ dere vil gi barn et trygt og godt tilbud.

Illustrasjonsbilde av dame og gutt som har øyekontakt. På gulvet ligger et kart.  - Klikk for stort bilde Pexels.com

KRAV TIL UTDANNING

Det er ikke nødvendig med sosialfaglig utdannelse for å bli besøkshjem/ avlastning, men en interesse og erfaring med barn er en fordel. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. 

VI TILBYR

Det er egne timesatser for besøkshjem/ avlastningshjem og du vil bli ansatt jfr. særavtalen for avlastere. Du vil få oppfølging av sakshandler i barneverntjenesten etter avtale.

ØVRIGE VILKÅR/ ANNET

Alle besøkshjem/ avlastningshjem må godkjennes særskilt i forhold til hvert enkelt barn. Krav om politiattest for alle voksne i familien må være innhentet.

Ved spørsmål ta kontakt med barnevernleder Lill- Iren Skage Isaksen tlf. 457 35 902 eller saksbehandler Jenny-Mathilde Johansen  tlf. 969 44 964.
Søknader kan sendes til følgende mail: lill-iren.skage.isaksen@rade.kommune.no