Regulering av parkeringsplass ved Nasjonalt ankomstsenter

Parkeringsplassen ved Nasjonalt Ankomstsenter og McDonalds er forbeholdt ansatte på senteret og betalende kunder hos McDonalds. 

Illustrasjonsfoto: parkeringsskilt ved Nasjonalt ankomssenter viser at parkering kun er for ansatte og besøkende  - Klikk for stort bildeParkeringsskilt ved Nasjonalt ankomssenter viser at parkering kun er for ansatte og besøkende Råde kommune

Parkeringsplassen har fått skilt med “reservert parkering”

Aimo Park har fått ansvar for å regulere parkeringen på området av gårdeier og har satt opp skilter på plassen med «reservert parkering». 

Alle ansatte har registrert skiltnummeret sitt hos nasjonalt ankomstsenter. Besøkende registrerer også skiltnummer ved besøk hos nasjonalt ankomstsenter. 

Det er egne parkeringsplasser til kunder hos McDonalds.

Pendlere bes finne alternative parkeringsplasser

Parkeringsplassen er ikke en kommunal pendlerparkering. Vi minner om at området er en privat parkeringsplass og at Råde kommune ikke har ansvar for dette. 

Fra torsdag 25. januar vil Aimo Park starte med kontroller og utstede bøter til kjøretøyer som ikke følger reguleringen av parkeringsplassen. Det henstilles at pendlere finner alternative parkeringsplasser for å unngå å bli bøtelagt.