TV-aksjonen 2024: Blir du med på en dugnad for barnekreftforeningen?

Årets formål er å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med kreft/alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet får behandling. 

Julian (4) fikk påvist kreft når han var to år gammel. Fireåringen er enda i behandling på sykehuset og bor sammen med mamma Elisabet, pappa Robin og storebror Alexander (10) på familiehuset Hjältarnas hus i Umeå underveis i behandlingen. - Klikk for stort bildeJulian (4) sammen med storebror Alexander (10) TV-aksjonen

Et viktig formål! 

Årets aksjon går av stabelen 20. oktober. Vi er en liten gjeng som har begynt å forberede aksjonen her i Råde. Her er Råde kommune og Frivillighetssentralen absolutt på lag! Men, vi trenger flere medhjelpere. Både til å forberede aksjonen og på selve aksjonsdagen. 

Verver deltakere fra august

Fra midten av august planlegger vi kampanjer for verve bøssebærere og sjåfører. Vi pleier å delta på Markedsdagen, Råde Parkfestival og Saltnesløpet mm. Kanskje DU har en ide til hvordan vi kan få med flere? På selve aksjonsdagen får vi låne lokaler på Furuly og Effata. Takk til dem! Vi vil trenge noen personer til rigging, utlevering og innlevering av bøssene. Og til å hjelpe med enkel servering av mat og drikke. Tidligere har lokale butikker i Råde velvillig stilt opp med drikke, frukt og kaker, og vi håper at vi kan spørre om dette igjen. 

Vi er takknemlige for all hjelp

Du trenger ikke være med på alt, vi er takknemlige for den hjelpen vi kan få. TV-aksjonen blir alltid møtt på en god måte, og nå håper vi at du har lyst å være med på laget. Årets viktigste søndagstur!

Kontaktperson: Nina Arntzen,  nina.arntzen@gmail.com, tlf 91379792. 

Hilsen Svein Åsebø, Berit Jakobsen, Hilde Nilssen og Nina Arntzen i TV-aksjonskomiteen.