Workshop: Kunst og kreative uttrykk

Landsforeningen for Komplekse traumer og dissosiasjon inviterer til workshop 20. november fra kl. 18-20. Råde kommune er vertskap når LKTD arrangerer sitt neste erfaringstreff. 

Workshop med Ida og Ida

Plakat med invitasjon til workshop - Klikk for stort bilde

Workshopen er et samarbeid med Landsforeningen for Komplekse traumer og dissosiasjon. Vi ønsker å invitere til et nytt erfaringstreff der vi kan utforske hvordan like uttrykksformer kan ha en positiv virkning i behandlingsprosessen. Alle er velkomne og det er ingen krav til aktiv deltakelse.  Vi tar med nødvendig utstyr. Her er det lov til å aktivit delta, kikke litt i bakgrunnen eller bare være tilstede. Ida L vil ha ansvaret for selve workshopen, mens Ida E.R vil være tilgangelig for prat, trygghet og tilstedeværelse.

Om workshopen sier de: 

“Dette er en workshop som er ment å skulle inspirere til å utforske seg selv gjennom fri kreativ utfoldelse, slik det føles trygt for deg. Når jeg bruker tegning og maling på denne måten, er jeg opptatt av at det skal være en lek uten krav til prestasjon. Denne kvelden vil vi sette frem det nødvendige utstyret og gir en enkel oppgave.” 

Sted og tid

Tid: Mandag 20. november 2023, klokken 18.00-20.00

Sted: Helsehuset, Råde

Påmelding kreves ikke

Kontaktperson: Ida Lerstad (vernepleier), mob: 477 98 391

For mer informasjon om arrangementet og LKTD sjekk instagram @dissosiasjonsforum eller  på nett: www.dissosiasjonsforum.no