Kaptein Rødskjegg

Kaptein Rødskjegg og Sjørøverne er tilbake!

Kaptein Rødskjegg tirsdag kl 17.00

Tirsdag 8. oktober arrangeres barnefestivalen ved Råde parkfestival. Klokken 17. kommer Kaptein Rødskjegg for et morsomt og fint familiearrangement. 

Kjøp billetter til Kaptein Rødskjegg tir. 8. okt. 2024, 17:00 (ticketmaster.no)

Informasjon om Kaptein Rødskjegg:

Denne gangen tar de med seg noen av de beste sangskattene de vet om, og reiser ut med Thorbjørn Egners beste barnesanger. Allerede i 1999 ga de ut en langspillplate med samme navn, og med denne musikken turnerte de rundt i hele vårt havstrakte land med stor suksess. Nå setter de seil igjen, og gleder seg stort til å møte nye piratvenner med sine morsomme historier og gale påfunn. Her får du høre røverhistorier om blant annet Kaptein Sortebill, Karius og Baktus, Pappegøyer og sikkert også alle Dyrene i Afrika. I tillegg får du noen av sjørøvernes egne sangskatter fra sine mange tokt rundt om i verden.
Dette er en musikalskhumoristisk familieforestilling av 3 sjørøvere som kanskje ikke blir sett på som de skarpeste sverda i beltet – enda så mye som har skjært seg for dem.

Om sjørøverne:
De musikalske sjørøverne har turnert rundt siden 1999, og holdt 100vis av forestillinger de siste 20 årene. De ble spellemannsnominert for platen «Mann ombord, skuta er vekk» i 2004, og har gitt ut 4 langspillplater totalt. Kaptein Rødskjegg og sjørøverne består av:
Kaptein Rødskjegg, en ekte sjørøverkaptein som fikk sitt navn etter sin kjærlighet for makrell i tomat. Jern Harry, kokken ombord på skuta. Han er den sterkeste av gutta, med ekstra stor matmuskel. Kalle Kanon, en pratmaker av en kruttmann, som elsker når det bråker litt ekstra.

Her blir det garantert sjørøvermoro, stor musikkglede og litt ekte tullball

Showet starter kl 17.