Få gratis befaring om energibesparende boligtiltak

Illustrasjonsfoto av kvinne som ser på mobilen sin og smiler. - Klikk for stort bilde

Med vedvarende høye strømpriser ønsker stadig flere å gjøre energibesparende tiltak i egen bolig. Nå kan du få gratis energirådgivning, med tips til hvordan du kan spare strøm.

Innbyggerne i Råde kommune kan nå få gratis energirådgivning. Ønsker du å redusere energibruken i boligen din? Planlegger du oppussing og trenger tips til smarte energibesparende tiltak? Har du spørsmål om elbillading eller støtteordninger fra Enova?

Objektive energirådgivere kan hjelpe deg med å finne de beste energitiltakene, tilpasset din bolig og økonomi.

Rådgivningstimen er gratis for boligeier, helt uforpliktende og foregår digitalt. Vær klar over at tilbudet er begrenset, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Bestill gratis energirådgivning 

Slik foregår digital befaring med en energirådgiver

Boligeiere som har et rehabiliteringsbehov, eller bare ønsker råd til hvordan de kan redusere energibruken i boligen sin, kan få digital befaring med en energirådgiver.

Etter at boligeieren har bestilt en rådgivningstime, kontakter energirådgiveren boligeieren til avtalt tid. Ofte skjer befaringen på Teams, Facetime eller Google Duo.

Informasjon fra boligeier og data fra Energiportalen danner grunnlaget for samtalen. Målet er å komme fram til konkrete tiltak, som er gjennomførbare og tilpasset boligens tilstand og husholdningens økonomi. Spørsmål om tiltaket vil få støtte fra Enova vil også være tema.

Rådgivningstimen er gratis for boligeier og helt uforpliktende. Vær klar over at tilbudet er begrenset, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Bruk Energiportalen

I Råde kommune har alle boligeiere tilgang til energiportalen.no. Her er det mulig å sjekke hvor mye energi du bruker i hjemmet ditt. I tillegg kan du simulere deg fram til hva du kan spare i kroner ved forskjellige energieffektiviserene tiltak. Eksempler på dette er mer isolasjon i vegger og tak, nye vinduer, bedre varmestyring i huset, eller bruk av varmepumpe til oppvarming. Test energiportalen.no og se hva du kan tjene ved oppgraderinger i boligen din.

Test energiportalen.no og se hva du kan tjene ved oppgraderinger i boligen din