Kunst og uttrykksgruppe- høst 2024

Gruppen passer for alle som er nysgjerrige på å utforske seg selv eller arbeide med egen psykisk helse gjennom kreative metoder.

Dette er en gruppe med fokus på å komme i kontakt med egne følelser, der du blir invitert til å kjenne etter: Hvordan føles det akkurat nå? 

Vi ufarliggjør og levendegjør denne følelsen. 

Tanken er at alle mennesker har et behov for å uttrykke seg, og alle har sin egen måte å gjøre dette på. For noen er det gjennom maleriet man best kan uttrykke hvordan man har det. 

Ida - vernepleier og kunstner

Ida er utdannet vernepleier og kunstner og jobber i avdeling for Psykisk helse i Råde kommune. Hun er interessert i kapasiteten som ligger i menneskers underbevissthet. Ved å skape kommunikasjon med oss selv kan vi finne gull! 

I samarbeid med gruppen skaper Ida et trygt og inkluderende rom med plass til alle følelser. I denne gruppen skal vi male så stort eller lite vi vil, med fokus på egne følelser – her og nå. Ved å være til stede i øyeblikket gir det en åpning for å uttrykke det personlige og sanne. Du blir veiledet gjennom prosessen. 

Dette er en lek, uten krav til forkunnskaper, og ingenting som er rett eller galt. 

Gruppen passer for alle som er nysgjerrige på å utforske seg selv eller arbeide med egen psykisk helse gjennom kreative metoder 

Ny gruppe høsten 2024

Ny gruppe starter høsten 2024. Det er gratis å delta. 

Kontaktinformasjon

For påmelding og mer informasjon: Kontakt Ida på tlf 47798391