Frist for innsendelse av søknad er 1. mai 2021

Frist for innsendelse av forslag til kandidater er 1. mai 2021

Råde kommune søker ungdom mellom 16-18 år som ønsker sommerjobb ved virksomhet plan, miljø, teknikk.

Mer informasjon om stillingene finner du her. (PDF, 46 kB)

Elektronisk søknadskjema

Nina Arntzen og Anders Kirkerød har inngått avtale om deleliste fra april 2021.
Nina Arntzen trapper ned sitt arbeide, og Anders Kirkerød vil etter hvert overta hele ansvaret for pasientlisten.

Anders har erfaring fra Sykehuset Østfold, indremedisinsk avdeling, kreftavdeling og laboratoriet. Han har i tillegg en deltidsstilling ved et annet fastlegekontor.

Hjelpetelefonen med telefonnummer 116 123 er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og de har taushetsplikt.

Nå kan du gå på stolpejakt i kommunen vår.

26.03.2021 startet stolpejaktsesongen for første gang i Råde kommune og du kan finne 50 stolper med ulik vanskelighetsgrad. Klarer du  du alle?

Du velger selv hvor mange stolper du finner. Uansett, det er artig å ha oversikten over hvordan man ligger an! Dette gjøres ved å registrere stolpene, enten elektronisk med app eller via vår nettportal, eller manuelt ved å fylle inn direkte på kartet.

På grunn av den pågående pandemien vil Kommunestyret og Samfunnsutvalget torsdag 25. mars være videomøte på Zoom. Ønsker du å være tilhører til en av møtene kan du det ved å følge anvisningen under.

Vi har mottatt flere henvendelser om parkering i Lundebygata ved Fugleleiken som hindrer fremkommeligheten for større kjøretøy og f.eks. nødetater.

Regjeringen viderefører de strenge smittevernregler for Råde og 19 andre kommuner i Viken, bla. Moss, Fredrikstad, og Sarpsborg fra midnatt 12.04.2021.

Regjeringen mener det er fortsatt behov for strenge tiltak i store deler av  Viken. Det vil si at Råde kommune og 19 andre kommunen i Viken, fortsatt er under tiltaksnivå A (Særlig høyt tiltaksnivå), som er strenger enn de nasjonale tiltakene.

FHI har anbefalt pause i vaksineringen med AstraZeneca inntil videre.

Vi vet ennå ikke hva det kommer til å bety for vaksineforsyningen til Råde kommune framover.

Råde kommune var ikke satt opp til å motta AstraZeneca vaksiner i uke 11, så vi har ikke vært nødt til å avlyse noen vaksineavtaler.