Forside RÅBARSK 2 -18

Høstens utgave av RÅBARSK. 
Her kan du lese mer om Geir Flote, ny teknisk sjef i kommunen og om kommunens større satsing på innbyggerinvolvering.

I magasinet finner du også intervjuet med Black metal-musikeren Anders Odden som bare måtte "gønne på" Mer info og mer til finner du i RÅBARSK 2

 

Takk for god innsats!

Torsdag 1 november 2018 lanserte vi ny hjemmeside i Råde kommune.

Hensikten med ny hjemmeside er å kunne gi riktig og lett tilgjengelig informasjon til deg som innbygger og publikum generelt.  Vi vil være takknemlig dersom du som bruker av kommunens hjemmeside vil sende inn evt. tips, ideer eller ønsker for hjemmesiden. Under hver artikkel vil du finne "fant du hva du lette etter?", der kan du legge igjen tilbakemelding.

På forhånd takk!
 

Bli med og tegn vårt nye fylkesvåpen!

Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner blir Viken fylkeskommune fra 1.1.2020. Den nye fylkeskommunen trenger et fylkesvåpen, og vi inviterer alle innbyggere til å komme med forslag til hvordan fylkesvåpenet skal være.

Vi ønsker spesielt å invitere elever og ungdommer i kommunene til å være med i konkurransen!

De er kreative, engasjerte og har ønske om å påvirke. Derfor håper vi at mange tar utfordringen og sender inn forslag til fylkesvåpen for Viken.

Motivet skal være samlende og representere den nye fylkeskommunen på en god måte.

 

Hva er felles for Akershus, Buskerud og Østfold? Hva kan være et motiv eller symbol som betyr noe for innbyggerne i det nye fylket?

Frist for innlevering er 22. november.

 

Konkurranseregler og annen informasjon finner dere på www.viken2020.no.

Lykke til!

 

 

 

 

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.

Fant du det du lette etter?