Mange har møtt opp i dag for å feire lykkelige Råde. Det var god stemning og mange benyttet anledningen til å snakke med ordfører, varaordfører, rådmann og folkehelserådgiver. Og ja... kaka var god!

Vi ønsker å markere de gode resultatene av befolkningsundersøkelsen og inviterer deg på kaffe og kake sammen med politisk og administrativ ledelse i Råde kommune. Her kan du også få svar på spørsmål du måtte lure på om befolkningsundersøkelsen "Vi i Østfold".
Velkommen, håper vi ser deg!

Fra 2020 er det forbudt å bruke mineralolje til oppvarming av bygninger, og man må da gå over til fossilfri oljefyring om man skal benytte denne varmeløsningen videre. Hensikten er å redusere klimagassutslippene.

I forbindelse med forbudet gir Enova økonomisk støtte til ulike oppvarmingsløsninger basert på fornybar energi, og i noen tilfeller til fjerning av oljekjel og oljetank.

Hva skal vi bruke penger på i vår kommune? Hvordan vil det kunne påvirke deg som innbygger?

Her (PDF, 2 MB)  kan du se rådmannens  forslag til økonomiplan og handlingsprogram i perioden 2020-2023.Budsjett 2020.

Det er godt å bo i Råde kommune viser befolkningskartleggingen  "Oss i Østfold"  etter spørreundersøkelsen som ble sendt ut til 400 Rådesokninger i alderen 18-79 år.

Tv. Folkehelseinstituttet ved forsker Ragnhild Bang Nes, varaordfører i Råde Erling Ek Iversen og folkehelserådgiver Bente Rostad Hansen