Øst politidistrikt vil fra mandag 28.01.2019 ha følgende passlokasjoner som behandler ordinære pass-søknader og nødpass:

Lillestrøm, Ski og Sarpsborg: ordinære pass-søknader og nødpass

Grensekontrolleseksjonen, Gardermoen:  kun nødpass

Saksbehandling av ordinære pass-søknader avvikles ved følgende steder med virkning fra 28.01.2019:

Eidsvoll, Ullensaker, Aurskog-Høland, Nittedal, Lørenskog og Askim

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.

9.september er det kommunestyrevalg. Nå bør partier og andre som ønsker å stille liste til valget være godt i gang med arbeidet med å lage listeforslag.
Frist for å levere inn liste til kommunestyrevalget er 1.april kl. 12.00, og denne fristen kan ikke overskrides.

Du finner all informasjon du trenger om lister og innsending av lister på våre nettsider:

Her finner du tømmekalender fra Movar

Vi har tidligere år distribuert tømmekalendere pr post til alle abonnenter i Råde. Men ikke i år, da vi nå har tømmekalender både på nettsiden vår og tilgjengelig i app. Abonnenter som ønsker papirutgave av tømmekalenderen men som ikke har mulighet til å skrive ut fra websiden vår, kan ta kontakt med oss på tlf eller e-post så sender vi til dem pr. post.

MOVAR | Org: 959 272 204 | Kjellerødveien 30 | 1580 Rygge
Telefon: (+47) 69 26 21 10 | E-post: movar@movar.no | www.movar.no

influenza-

Vinterens influensautbrudd har så vidt startet. Les mer om influensa, symptomer og forholdsregler her.

strøkasse

Merk: Du finner sanden i strøkasser (ikke i sandhauger).

Her kan du hente strøsand til husstanden din:

• Missingmyr ved Redningsverket.
  • På andre side av veien Kiwi Saltnes (ved Saltnes Grill og Pizza).
  • Rådhuset ved biblioteket (ved skaterampen).

Den offentlige tannhelsetjenesten i kommunene Moss, Våler, Rygge og Råde er i omstrukturering og samlokalisering.

Moss tannklinikk stenger 11/1, Akutt tannbehandling i perioden 14.-25. januar betjenes på Råde tannklinikk, Skoleveien 5, 1640 Råde.

Den 28. januar 2019 åpnes den nye offentlige tannklinikken i Ankers hus, Verket i Moss. Se vedlagt brev for mer info. (PDF, 566 kB)

I medhold av plan - og bygningslovens § 12-10 legges privat detaljregulering for Ringstad – Burumbråten ut til høring og offentlig ettersyn. Høringsfristen er satt til 15.02.2019.

Åpningstider i romjula på Rådhuset

Jul- og nyttårsaften: stengt
Romjula: kl. 10.00-14.00

Jubilanter i Råde kommune 2018

Det har vært avholdt jubileumslunch for jubilanter i Råde kommune 13.12.2018.
Kommunen har i år 5 ansatte som har 25 årsjubileum.

25 år i Råde kommune: t.v.rådmann Inger Fjeld, Bjørg Eva Løken, Ingunn H. Alexandersen, Therese Lieberknecht og Arnt Ludvik Agnæss og ordfører Rene Rafshol. Nina Arntzen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Fant du det du lette etter?